Preču loterijas Mirdzi kā briljants! noteikumi.

Size: px
Start display at page:

Download "Preču loterijas Mirdzi kā briljants! noteikumi."

Transcription

1

2 Preču loterijas Mirdzi kā briljants! noteikumi. 1. Loterijas pasūtītājs ir SIA Colgate-Palmolive (Latvia), reģistrācijas nr.: , juridiskā adrese: Duntes iela 23A, Rīga, Latvija, LV turpmāk Pasūtītājs. 2. Mirdzi kā briljants! preču loterija ir patērētāju spēle (turpmāk tekstā Loterija), kas notiek no gada 1. oktobra līdz gada 6. decembrim, un kuru organizē SIA ADgett, reģ. nr , adrese: Vagonu iela 35-12, Rīga, LV-1009, Latvija - turpmāk Loterijas rīkotāji. 3. Loterijas norises kārtību saskaņā ar esošajiem noteikumiem nosaka Loterijas rīkotāji, saskaņojot tos ar Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju, un to izpilde un ievērošana ir obligāta visiem Loterijas dalībniekiem. 4. Loterijas norises sākuma datums ir gada 1. oktobris. Loterijas norises beigu datums ir gada 6. decembris. Periods, kurā iespējams nopirkt Loterijas preces ir no gada 1. oktobra plkst. 00:00 līdz gada 30. novembra plkst. 23:59, savukārt pieteikt savu dalību Loterijā var no gada 1. oktobra plkst. 00:00 līdz gada 1. decembra plkst. 23: Loterijas norises teritorija jebkura tirdzniecības vieta visā Latvijas Republikas teritorijā, kurā tiek izplatītas Loterijas preces. 6. Loterijas prece preces saskaņā ar noteikumu pielikumu Nr Loterijas preču skaits, kuras iegādājoties varēs piedalīties Loterijā, ievērojot saprātīgu pieprasījumu, netiks ierobežots. 8. Loterijas preces var būt pieejamas tirdzniecībā arī pirms vai pēc 4. punktā norādītajiem periodiem, taču to iegāde nedod tiesības piedalīties Loterijā. 9. Loterijā var piedalīties ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs jebkurā vecumā. 10. Loterijā nevar piedalīties SIA Colgate-Palmolive (Latvia) un SIA ADgett darbinieki un viņu ģimenes locekļi (laulātais, bērns, mazbērns, brālis, māsa, kāds no vecākiem vai vecvecākiem), ko Loterijas laimētāji apstiprina parakstot pieņemšanas - nodošanas aktu par balvas saņemšanu. Gadījumā, ja tiek konstatēts, ka norādīto uzņēmumu darbinieks vai viņa ģimenes loceklis ir piedalījies Loterijā, viņam balva netiek izsniegta. 11. Lai piedalītos Loterijā un pretendētu uz balvas iegūšanu, no gada 1. oktobra līdz gada 30. novembrim, jāiegādājas jebkuras divas Loterijas preces, saskaņā ar šo noteikumu 6. punktu, jebkurā tirdzniecības vietā visā Latvijas Republikas teritorijā, jāsaglabā pirkuma čeka oriģināls, kas kalpos par Loterijas preču iegādes apliecinājumu un jāreģistrējas Loterijai ne vēlāk kā līdz gada 1. decembrim plkst 23:59: Aizpildot reģistrēšanās anketu mājas lapā Anketā jānorāda vārds, uzvārds, pirkuma čeka numurs, dalībnieka tālruņa numurs un e- pasta adrese. Reģistrācija ir bez maksas. Ja reģistrēšanās notiek veiksmīgi, monitorā parādās apstiprinošs paziņojums. Neveiksmīgas reģistrēšanās gadījumā Loterijas dalībnieks par to tiek informēts, un var labot datus, kamēr reģistrācija ir veiksmīga, pretējā gadījumā Loterijas dalībnieks netiek reģistrēts dalībai Loterijā.

3 11.2. Reģistrējoties šo noteikumu 11. punktā norādītajā veidā, Loterijas dalībnieks uzņemas pilnu atbildību par patiesas informācijas norādīšanu, par tās sastādīšanas precizitāti un kļūdām, ievadot informāciju. 12. Viens Loterijas dalībnieks (viens tālruņa numurs) var reģistrēt vairākus pirkumu čeku numurus, ar dažādiem čeku numuriem, neierobežotu reižu skaitu. 13. Ja viens pirkuma čeka numurs tiek reģistrēts vairākkārt, tad par derīgu tiek uzskatīts un Loterijā piedalās tas pirkuma čeka numurs un pirkuma čeka numura iesūtītājs, kas to ir reģistrējis pirmais. 14. Ja viens cilvēks (viens tālruņa numurs) mēģina reģistrēt vienu pirkuma čeka numuru vairākkārt, tādā veidā mēģinot palielināt savas izredzes laimēt, Loterijas rīkotāji patur tiesības neinformēt šo Loterijas dalībnieku par čeka neunikalitāti un anulēt šīs reģistrācijas, tādā veidā nodrošinot izlozi ievērojot vienlīdzības un godīgas dalības principus. 15. Balvu fonds: Nr. Laimesta nosaukums Viena laimesta vērtība ar PVN Skaits (gab.) Summa EUR, ieskaitot PVN 1 Dāvanu karte no juvilieru veikala Jahonts 2000, ,00 Kopā: 2000, Dāvanu karti ir iespējams atprečot jebkurā SIA Jahonts juvilierizstrādājumu tirdzniecīnas vietā Latvijā. 16. Starp visiem Loterijas dalībniekiem, kas reģistrējuši pirkuma čekus noteikumos paredzētajā kārtībā no gada 1. oktobra plkst. 00:00 līdz gada 1. decembrim plkst. 23:59, šo noteikumu 15. punktā norādītais balvu fonds tiks izlozēts 1 (vienā) izlozē: Izloze notiks gada 5. decembrī, kurā piedalās reģistrācijas, kas saņemtas saskaņā ar šo noteikumu 11. punktu, izlozējot 1 (vienu) dāvanu karti, saskaņā ar noteikumu 15. punktu Izlozē tiks izlozēts papildu 1 (viens) rezervists gadījumam, ja primārā izlozētā laimētāja reģistrācija nebūs atbilstoša šiem Loterijas noteikumiem. Rezerves laimētājs tiks ierakstīts protokolā, bet netiks izziņots Izloze notiks SIA ADgett biroja telpās Vagonu ielā 35 12, Rīgā, plkst Kopējais Loterijas dalībnieku skaits nav iepriekš zināms, bet tiek prognozēts, ka Loterijā piedalīsies (divpadsmit tūkstoši) dalībnieku. Tādejādi iespēja iegūt laimestu ir 1 (viens) pret visu reģistrāciju skaitu, prognozējot 1 (viens) pret (divpadsmit tūkstoši). 18. Loterijas dalībnieka balvas izlozi nodrošinās Loterijas rīkotāji SIA ADgett. Izloze tiks veikta pēc nejaušības principa.

4 19. Piedaloties Loterijā, dalībnieki apliecina, ka piekrīt šiem Loterijas noteikumiem un ka Loterijas rīkotāji un to norīkotās personas drīkst apstrādāt, uzglabāt 5 (piecus) gadus un izmantot viņu datus Loterijas uzvarētāju noteikšanai un to publicēšanai gada 6. decembrī, kā arī laimesta izsniegšanai. Datu apstrādes mērķis ir nodrošināt Loterijas uzvarētāju noskaidrošanu un balvu izsniegšanu. 20. Loterijas dalībnieku dati tiks izmantoti vienreiz, tikai šīs Loterijas sakarā. 21. Uzvarētāja vārds tiks publicēts līdz gada 6. decembrī līdz plkst. 23:59 mājas lapā Balva tiks uzglabāta pie Loterijas rīkotājiem - Rīgā, Vagonu ielā 35-12, un tiks izsniegtas balvas ieguvējam personīgi. 23. Loterijas rīkotāji izlozes dienā pēc izlozes sazināsies, zvanot vai nosūtot SMS, ar Loterijas uzvarētāju uz tālruņa numuru, kas norādīts veicot reģistrāciju. 24. Lai saņemtu balvu, Loterijas uzvarētājam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments (pase, ID vai auto vadītāja apliecība) un reģistrētais pirkuma čeks Ja Loterijas laimētājs ir nepilngadīga persona, laimestu var saņemt viņa likumiskais pārstāvis, uzrādot Loterijas laimētāja un savu personu apliecinošu dokumentu. 25. Loterijas laimētājs savu balvu varēs saņemt līdz gada 24. decembrim. Pēc gada 24. decembra balva vairs netiek izsniegta Ja Loterijas laimētājs līdz gada 24. decembrim nav ieradies pēc laimētajās balvas, Loterijas laimētājs zaudē savu Loterijas laimētāja statusu, un balvas bez jebkādas kompensācijas pāriet SIA Colgate-Palmolive (Latvia) īpašumā. 26. Saņemot laimēto balvu, Loterijas laimētājs un Loterijas rīkotājs paraksta balvas pieņemšanas - nodošanas aktu. Pēc balvas saņemšanas un pieņemšanas - nodošanas akta parakstīšanas, laimētājs nevar vērsties pie Loterijas rīkotājiem ar pretenziju par balvu. 27. Loterijas rīkotāji neatbild par balvu ieguvējam iespējami radītiem zaudējumiem, kas radušies, lietojot balvu. 28. Balvas apmaiņa pret citu balvu vai izmaksa skaidrā naudā netiek pieļauta Loterijas rīkotājiem Loterijas dalībnieku Loterijas laikā iegūtā balva pēc Loterijas dalībnieka prasības nav jāapmaina pret citu, un nav jākompensē Loterijas uzvarētājiem balvu vērtība skaidrā naudā. 29. Ar balvu saņemšanu saistītie papildu izdevumi, kas nav norādīti šajos noteikumos, piemēram, telefona sarunu izmaksas, netiek segti. 30. Loterijas rīkotāji nevar tikt uzskatīti par vainīgiem, ja Loterijas dalībnieki nevērīgi izturas pret šiem Loterijas noteikumiem. 31. Loterijas rīkotāji nenes atbildību par Loterijas dalībnieku izslēgšanu no izlozes, kā arī par balvas neizsniegšanu gadījumos, kad nav ievēroti Loterijas noteikumi vai Loterijas dalībnieku sniegtā informācija ir nepatiesa vai neprecīza, vai, ja ar Loterijas laimētājiem nav izdevies sazināties no Loterijas rīkotāju neatkarīgu iemeslu dēļ.

5 32. Loterijas rīkotājiem ir tiesības vienpusēji pārtraukt Loteriju un balvu izsniegšanu gadījumos, ja iestājas nepārvaramas varas apstākļi. Šādā gadījumā Loterijas rīkotāju pienākums ir informēt Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju un paziņot masu saziņas līdzekļos par Loterijas pārtraukšanu. 33. Visas pretenzijas par Loterijas rīkošanu un/vai norisi jāsūta rakstiski Loterijas rīkotājiem SIA ADgett (Vagonu iela 35-12, Rīga, LV-1009, Latvija) vai elektroniski uz e-pastu līdz gada 24. decembrim ar norādi Loterija Mirdzi kā briljants!, pilnībā izklāstot iebildumus un to pamatojumu, pievienojot dokumentus vai to kopijas, uz kurām ir atsauces pretenzijā Pretenzijas, kas iesniegtas pēc gada 24. decembra, neizraisa juridiskas sekas Loterijas rīkotāji izskata pretenziju un atbild uz to 15 (piecpadsmit) dienu laikā pēc saņemšanas. Ja Loterijas rīkotāji uzskata pretenziju par pamatotu, tās atbildē norāda pretenzijas apmierināšanas kārtību un termiņus. Ja pretenzijas iesniedzēju neapmierina atbilde, tas var aizsargāt savas tiesības un tiesiskās intereses likumā noteiktā kārtībā. 34. Loterijas rīkotāju un Loterijas dalībnieku tiesības un pienākumi ir noteikti tikai šajos Loterijas noteikumos. Reklāmas materiālos pieejamajai informācijai par Loteriju ir tikai informatīvs raksturs. 35. Loterijas rīkotāji brīdina, ka reklāmas materiālos pieejamajai informācijai par Loteriju ir tikai informatīvs raksturs. 36. Ar Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcijas apstiprinātiem šiem Loterijas noteikumiem iespējams iepazīties mājas

6 Preču loterijas Mirdzi kā briljants! noteikumu pielikums Nr. 1 Loterijas preču saraksts. Palmolive Shampoo Palm SHA 2in1 350ml Palm SHA Antidandruff 350ml Palm SHA Fresh & Volume 350ml Palm SHA Brilliant Color 350ml Palm SHA Silky Shine Effect 350ml Palm SHA Men Invigorating 350ml Palm SHA Milk & Honey 350ml Palm SHA Nut-Liss 350ml Palmolive Liquid Hand Soap Palm LHS Olive Milk Pump 300ml Palm LHS Olive Milk Refill 500ml Palm LHS Olive Milk Refill 750ml Palm LHS Milk & Honey Pump 300ml Palm LHS Milk & Honey Refill 500ml Palm LHS Milk & Honey Refill 750ml Palm LHS Almond Pump 300ml Palm LHS Almond Refill 500ml Palm LHS Almond Refill 750ml Palm LHS Black Orchid Pump 300ml Palm LHS Black Orchid Refill 750ml Palm LHS Macadamia Oil & Vanila Pump 300ml Palm LHS Macadamia Oil & Vanila Refill 500ml Palm LHS Camelia Oil & Almond Pump 300ml Palm LHS Aquarium Pump 300ml Palm LHS Aquarium Refill 500ml Palm LHS Odor Neutralising Pump 300ml Palm LHS Odor Neutralising Refill 500ml Palm LHS Pets Pump 300ml Palm LHS Hygiene Plus family Pump 300ml Palm LHS Magic Softness Lime & Mint Pump 250ml Palm LHS Magic Softness Raspberry Pump 250ml Palm LHS Magic Softness Tangerine Pump 250ml Palm LHS Magic Softness Jasmine Pump 250ml Palm LHS Magic Softness Lime & Mint Refill 500ml Palm LHS Magic Softness Raspberry Refill 500ml Palm LHS Medaterranean Almond Blossom& Argan Oil Pump 300 ml Palm LHS Medaterranean Aprico t& Strawberry Pump 300 ml Palm LHS Rasberry & Mango Pump 300ml Palm LHS Hygiene Plus Fresh Pump 300ml Palmolive Bath Foam Palmolive Aroma Sensations So Calm Foam 500ml Palmolive Naturals Black Orchid Bath Milk 500ml

7 Palmolive Shower Gels Palm SHG Olive Milk 50ml Palm SHG Men Refreshing 50ml Palm SHG Olive Milk 250ml Palm SHG Black Orchid 250ml Palm SHG Almond 250ml Palm SHG Milk & Honey 250ml Palm SHG Coconut 250ml Palm SHG Pure Milk Proteins 250ml Palm SHG Cherry Blossom 250ml Palm SHG Macadamia Oil & Cocoa 250ml Palm SHG Camelia Oil & Almond 250ml Palm SHG Argan Oil & Magnolia 250ml Palm SHG For Kids 250ml Palm SHG Aroma Sensations Feel Glamorous 250ml Palm SHG Aroma Sensations Feel the Massage 250ml Palm SHG Aroma Sensations So Relaxed 250ml Palm SHG Aroma Sensations So Dynamic 250ml Palm SHG Aroma Sensations Feel Good 250ml Palm SHG Aroma Sensations So Vibrant 250ml Palm SHG Aroma Sensations So Sweet 250ml Palm SHG Gourmet Chocolate Passion 250ml Palm SHG Gourmet Vanilla Pleasure 250ml Palm SHG Gourmet Strawberry Touch 250ml Palm SHG Gourmet Mint Shake 250ml Palm SHG Gourmet Coconut Kiss 250ml Palm SHG Olive Milk 500ml Palm SHG Black Orchid 500ml Palm SHG Almond 500ml Palm SHG Milk & Honey 500ml Palm SHG Macadamia Oil & Cocoa 500ml Palm SHG Camelia Oil & Almond 500ml Palm SHG Argan Oil & Magnolia 500ml Palm SHG Aroma Sensations Feel Glamorous 500ml Palm SHG Aroma Sensations Feel the Massage 500ml Palm SHG Aroma Sensations So Relaxed 500ml Palm SHG Aroma Sensations So Dynamic 500ml Palm SHG Aroma Sensations Feel Good 500ml Palm SHG Aroma Sensations So Vibrant 500ml Palm SHG Aroma Sensations So Sweet 500ml Palm SHG Gourmet Chocolate Passion 500ml Palm SHG Gourmet Vanilla Pleasure 500ml Palm SHG Gourmet Strawberry Touch 500ml Palm SHG Gourmet Mint Shake 500ml Palm SHG Gourmet Coconut Kiss 500ml Palm SHG Olive Milk 750ml Palm SHG Black Orchid 750ml Palm SHG Almond 750ml Palm SHG Milk & Honey 750ml

8 Palm SHG For Kids 750ml Palm SHG Men Revitalizing 250ml Palm SHG Men Refreshing 250ml Palm SHG Men Energising 250 ml Palm SHG Men Sensitive 250ml Palm SHG Men Guarana Kick 250ml Palm SHG Men Lime & Mint Shoot 250ml Palm SHG Men Citrus Crush 250ml Palm SHG Men Revitalising 500ml Palm SHG Men Refreshing 500ml Palm SHG Men Energising 500 ml Palm SHG Men Sensitive 500ml Palm SHG Men Ultra Cooling 500ml Palm SHG Men Citrus Crush 500ml Palm SHG Men Revitalising 750ml Palm SHG Men Refreshing 750ml Palm SHG Men Energizing 750ml Palm SHG Mediterranean Apricot & Starwberry 500ml Palm SHG Mediterranean Olive Oil & Fig 500ml Palm SHG Gourmet Peach Delight 250ml Palm SHG Naturals Olive Milk 500 ml Palm SHG Naturals Black Orchid 500 ml Palm SHG Milk & Honey 500 ml Palm SHG Mediterranean Apricot & Starwberry 250ml Palm SHG Mediterranean Almond Blossom& Argan Oil 500ml Palm SHG Naturals Primrose & Jasmin 250ml Palm SHG Mediterranean Olive Oil & Fig 250ml Palm SHG Mediterranean Almond Blossom& Argan Oil 250ml Palm SHG For Kids 750ml Palm SHG Men Fresh Care 250ml Palm SHG Gourmet Strawberry Touch 500ml Palmolive Shave foams Palm Shave Foam Sensitive 300ml Lady Speed Stick LSS 24/7 Breath of Freshness Gel 65g LSS 24/7 Invisible Dry Gel 65g LSS PH Active Gel 65g LSS Aloe Gel 65g LSS PRO-5 in 1 Gel 65g LSS Roll-on Invisible Roll-on 50ml LSS PH Active Roll-on 50ml LSS Pro 5in1 Roll-on 50ml LSS Black Orchid Roll-on 50g LSS 24/7 Invisible Dry Stick 45g LSS 24/7 Breath of Freshness Stick 45g LSS PH Active Stick 45g LSS Cool Fantasy Stick 45g LSS Delicate skin stick 45g

9 LSS PRO-5 in 1 Stick 45g LSS Sensitive Stick 45g LSS Wild Freesia Stick 45g LSS Orchard Blossom Stick 45g LSS Black Orchid Stick 45g LSS Lilac Stick 45g LSS 24/7 Invisible Spray 150ml LSS PH Active Spray 150ml LSS Stainguard Spray 150ml LSS Naturals & Protect Spray 150ml LSS PRO-5 in 1 Spray 150ml LSS Black Orchid Spray 150ml LSS 24/7 Sensitive Spray 150ml LSS 24/7 Fruity Splash Gel 65g LSS Fruity Splash Roll-on 50ml LSS 24/7 Fruity Splash Stick 45g LSS 24/7 Fruity Splash Spray 150ml LSS Stainguard Stick 45g LSS Naturals & Protect Stick 45g Mennen Speed Stick MSS 24/7 Fresh Rush Gel 85g MSS X5 Multiprotect Gel 85g MSS Naturals & Protect Gel 85g MSS PON Avalanche Gel 85g MSS Extreme Gel 85g MSS PON Avalanche Roll-on 50ml MSS PON Lightning Roll-on 50ml MSS 24/7 Fresh Rush Stick 50g MSS X5 Multiprotect Stick 50g MSS Naturals & Protect Stick 50g MSS PON Avalanche Stick 60g MSS PON Lighting Stick 60g MSS Cool Breeze Stick 60g MSS Alpine Stick 60g MSS Extreme DEO Stick 60g MSS Extreme AP Stick 50g MSS Invisible Stick 50g MSS Stainguard Stick 50g MSS Coolnight Gel 85g MSS Invisible Gel 85g MSS PON Spray Lighting 150ml MSS PON Spray Lighting 150 ml MSS Extreme Spray 150ml

Īpašie aksesuāru piedāvājumi

Īpašie aksesuāru piedāvājumi www.volkswagen.lv Īpašie aksesuāru piedāvājumi Lai apskatītu piedāvājumus, spied uz modeļa nosaukuma Passat Passat Variant Tiguan Touran Volkswagen kvalitātes standarts perfekta atbilstība Jo īsta kvalitāte

More information

13. VEHANDU MARATONA 2018 NOLIKUMS

13. VEHANDU MARATONA 2018 NOLIKUMS 13. VEHANDU MARATONA 2018 NOLIKUMS 1. VEHANDU MARATONU rīko sporta biedrība Ekstreempark, Veru Orientēšanās klubs un Verumā Sporta savienība. 2. 13. VEHANDU MARATONS notiek sestdienā, 2018. gada 21. aprīlī.

More information

Ozolnieki ½marathon 2015 Ozolnieki, Latvia Course Measurement Document (6 pages + cover sheet + 2 pages - maps)

Ozolnieki ½marathon 2015 Ozolnieki, Latvia Course Measurement Document (6 pages + cover sheet + 2 pages - maps) Ozolnieki ½marathon 2015 (6 pages + cover sheet + 2 pages - maps) 1 (11) Race day 2015: October 18 th Measured: October 9 th, 2015 Measured by: Juris Beļinskis IAAF/AIMS Grade C Measurer juris_belinskis@inbox.lv

More information

Large Scale 1/5 & 1/6 2wd & 4WD Rtpower Turaida, augusts

Large Scale 1/5 & 1/6 2wd & 4WD Rtpower Turaida, augusts Large Scale 1/5 & 1/6 & 4WD Rtpower Turaida, 18-20.augusts 1/5&1/6 scale radio controlled model Large scale Baltic Cup 2017 Regulation Large scale Baltic Cup 2017 - a single 3day event race, which is regulated

More information

TVS , Name:...

TVS , Name:... 1 Name:... 0001-26916-35202 - Quality Care Bathroom Cleaner Fresh - 15oz (12 PC) $350 0001-30036-07934 - QC Toilet Bowl Cleaner - 15oz (12 PC) $350 00020 - GIOVI FACE POWDER 1-6 (180 PC) $300 0100-90243-28908

More information

Latvian Welfare Trust saimniecisko īpašumu darbības nolikums

Latvian Welfare Trust saimniecisko īpašumu darbības nolikums Daugavas Vanagu Fonds Latvian Welfare Trust saimniecisko īpašumu darbības nolikums Pieņemts 2016. gada 11. septembrī I Ievads 1. Daugavas Vanagu Fondam (DVF) piederošā labdarības organizācija, Latvian

More information

PERFUME COLLECTION. woman& man2018 MADE IN ITALY

PERFUME COLLECTION. woman& man2018 MADE IN ITALY PERFUME COLLECTION woman& man2018 MADE IN ITALY NEW 2018 Unico. Unicamente Donna Eau de Toilette 100 ml EAN 8004830299568 ITF 80048302995682 P E R F U M E what a p assion 3 Comin Parfum presents a full

More information

Kvalifikācijas darba izstrādāšanas un aizstāvēšanas kārtība Jūrmalā

Kvalifikācijas darba izstrādāšanas un aizstāvēšanas kārtība Jūrmalā LATVIJAS UNIVERSITĀTES AĢENTŪRA LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA Reģ.Nr. 90000031813, Vidus prospektā 36/38, Jūrmalā, LV-2010 Tālrunis 67752507, fakss 67752214, e-pasts: st-skola@apollo.lv

More information

Quinel M. MD rev. 0 J Latvia G008_HTML5_RGS rev. 1 Pag. 1 of 21

Quinel M. MD rev. 0 J Latvia G008_HTML5_RGS rev. 1 Pag. 1 of 21 J16030075 Latvia G008_HTML5_RGS rev. 1 Pag. 1 of 1 RGS EVALUATION TESTING REPORT Reference regulation: Republic of Latvia Gambling and Lotteries Law In force from 01.01.006 (with amendments adopted by

More information

1. pielikums Latvijas Bankas padomes gada 4. novembra kārtībai Nr. 186/4. Sistēmas noteikumi dalībai TARGET2-Latvija. 1. Vispārīgie jautājumi

1. pielikums Latvijas Bankas padomes gada 4. novembra kārtībai Nr. 186/4. Sistēmas noteikumi dalībai TARGET2-Latvija. 1. Vispārīgie jautājumi Sistēmas noteikumi dalībai TARGET2-Latvija 1. Vispārīgie jautājumi 1. pielikums Latvijas Bankas padomes 2010. gada 4. novembra kārtībai Nr. 186/4 1. "Sistēmas noteikumi dalībai TARGET2-Latvija" (tālāk

More information

GUNTARS ZĪLE, zvērinātu advokātu biroja Lejiņš, Torgāns & Partneri zvērināts advokāts.

GUNTARS ZĪLE, zvērinātu advokātu biroja Lejiņš, Torgāns & Partneri zvērināts advokāts. GROZĪJUMI CIVILLIKUMĀ NOKAVĒJUMA IESTĀŠANĀS UN LIKUMISKIE PROCENTI GUNTARS ZĪLE, zvērinātu advokātu biroja Lejiņš, Torgāns & Partneri zvērināts advokāts. Laikam jau katram Latvijas komersantam (šajā rakstā

More information

Share of fixed broadband subscriptions >= 100 Mbps - Advertised download speed

Share of fixed broadband subscriptions >= 100 Mbps - Advertised download speed 2017 NOZARE CIPAROS Share of fixed broadband subscriptions >= 100 Mbps - Advertised download speed Jun 2016 % of fixed broadband subscriptions 50 40 30 20 10 Latvia 48.0% Percentage of fixed broadband

More information

SLĒGTĀ ALTERNATĪVO IEGULDĪJUMU FONDA BALTIC PEARL REAL ESTATE FUND DARBĪBAS NOTEIKUMI

SLĒGTĀ ALTERNATĪVO IEGULDĪJUMU FONDA BALTIC PEARL REAL ESTATE FUND DARBĪBAS NOTEIKUMI CBL Asset Management IPAS Republikas laukums 2A, Rīga, LV-1010, Latvija Apstiprināti 06.03.2015. ieguldītāju pilnsapulcē, Protokols Nr. 01/2015 SLĒGTĀ ALTERNATĪVO IEGULDĪJUMU FONDA BALTIC PEARL REAL ESTATE

More information

Izdevums latviešu valodā pieejams internetā un

Izdevums latviešu valodā pieejams internetā  un Sabiedrības līdzdalība teritorijas plānošanas un būvniecības jautājumos 2008 UDK 711.4:316 Sa 050 Pētījums ir sagatavots projekta Informēta sabiedrības līdzdalība vides aizsardzībā un ilgtspējīgā attīstībā

More information

S P A C A R E G U I D E

S P A C A R E G U I D E SPA CARE GUIDE There are many reasons why you own and use your spa: Relaxation. Therapy. Entertainment. Comfort. No matter why you use your spa, when you are using it, you are relaxing by submerging yourself

More information

Appendix *Participating Pfizer Products

Appendix *Participating Pfizer Products Appendix *Participating Pfizer Products 305733023112 THERMACARE Ultra Pain Relieving Cream 2.5oz 302311 2.5oz, 305733023143 THERMACARE Ultra Pain Relieving Cream 4.0oz 302314 4.0oz, 305733041024 THERMACARE

More information

(Neleģislatīvi akti) PAMATNOSTĀDNES

(Neleģislatīvi akti) PAMATNOSTĀDNES 30.1.2013. Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis L 30/1 II (Neleģislatīvi akti) PAMATNOSTĀDNES EIROPAS CENTRĀLĀS BANKAS PAMATNOSTĀDNE (2012. gada 5. decembris) par Eiropas automatizēto reālā laika bruto

More information

METODISKIE NORĀDĪJUMI NOSLĒGUMA DARBU

METODISKIE NORĀDĪJUMI NOSLĒGUMA DARBU 1.Pielikums 16.01.2014. LU EVF dekāna norādījumam Nr. 2070 V7 / 36 LATVIJAS UNIVERSITĀTE Ekonomikas un vadības fakultāte METODISKIE NORĀDĪJUMI NOSLĒGUMA DARBU (BAKALAURA DARBU, DIPLOMDARBU UN MAĢISTRA

More information

NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 31. AUGUSTĀ 2. SEPTEMBRĪ

NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 31. AUGUSTĀ 2. SEPTEMBRĪ NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 31. AUGUSTĀ 2. SEPTEMBRĪ Elektromobiļu maratons Uzlādes tīkls savieno pilsētas 2018. gadā Norises laiks un vieta: 31. augusts, plkst. 16.30 18.00, Kraujas iela 3, Informācija:

More information

Air Freshener Disinfectant

Air Freshener Disinfectant 00- Air Freshener Disinfectant RENUZIT SS PURE LINEN ORAN BLS - Shelf - - Shelf -.00" -.00" -." Shelf - - Shelf -.00" -.00" -.0" Shelf - - Shelf -.00" -.00" -.00" Shelf - - Shelf -.00" - 0.00" - 0.0" NEUTRALIZER

More information

Aroma Siez : Oregano: Peppermint: Thyme: Basil: Valor : Cypress: 8-oz. bottle of Ortho Ease Aromatherapy Massage Oil: Wintergreen:

Aroma Siez : Oregano: Peppermint: Thyme: Basil: Valor : Cypress: 8-oz. bottle of Ortho Ease Aromatherapy Massage Oil: Wintergreen: RAINDROP TECHNIQUE RAINDROP STORY The Raindrop Technique is a unique practice based on methods that have been used for centuries to rejuvenate the body and mind. Inspired by the Native American tradition

More information

Large carnivore conservation actions for Latvia an update of national species conservation plans

Large carnivore conservation actions for Latvia an update of national species conservation plans Large carnivore conservation actions for Latvia an update of national species conservation plans Contractor: Wildlife Management research group LSFRI Silava Addresses for proposals: guna.bagrade@silava.lv;

More information

WHOLESALE OPPORTUNITIES

WHOLESALE OPPORTUNITIES WHOLESALE OPPORTUNITIES A.01 2015 FLAVOR LIST TOP 25 FLAVORS TOBACCO SERIES AMERICAN RED OUR #1 BEST SELLER! BLACK BEAR BRIGHT LEAF CLOVE DK SPECIAL FRENCH TOBACCO HERITAGE CLASSIC CIGARETTE TOBACCO KENTUCKY

More information

KOMISIJAS ZIŅOJUMS PADOMEI UN EIROPAS PARLAMENTAM

KOMISIJAS ZIŅOJUMS PADOMEI UN EIROPAS PARLAMENTAM EIROPAS KOMISIJA Briselē, 21.4.2017. COM(2017) 184 final KOMISIJAS ZIŅOJUMS PADOMEI UN EIROPAS PARLAMENTAM par Padomes 2008. gada 16. decembra Direktīvas 2008/118/EK par akcīzes nodokļa piemērošanas vispārēju

More information

ALLERGEN GUIDE - Breakfast

ALLERGEN GUIDE - Breakfast ALLERGEN GUIDE - Breakfast Fat per Saturated fat Carbohydrate per Fibre per Protein per Salt per 1764 1336.4 420.0 318.2 23.0 17.4 10.8 8.2 36.3 27.5 5.1 3.9 0.0 0.0 19.2 14.5 3.7 2.8 Pret's Bacon Brioche

More information

VUE ENTERTAINMENT DRINKS NUTRITIONAL INFORMATION

VUE ENTERTAINMENT DRINKS NUTRITIONAL INFORMATION VUE ENTERTAINMENT DRINKS NUTRITIONAL INFORMATION The nutritional drinks information listed below includes a standard serving of ice. SOFT DRINKS (per (per (per Coca Cola () 181.0 43.0 0.0 10. 10. 0.0 0.0

More information

Strukturālā konverģence Latvijā un Eiropā Igors Kasjanovs

Strukturālā konverģence Latvijā un Eiropā Igors Kasjanovs Strukturālā konverģence Latvijā un Eiropā Igors Kasjanovs Rīga, 2011. gads 1 Prezentācijas saturs β un σ konverģences novērtējuma rezultāti Strukturālās konverģences novērtējums ar Krūgmana indeksu Strukturālās

More information

IEVADS I. EIROPAS SAVIENĪBAS TIESĪBU AVOTI

IEVADS I. EIROPAS SAVIENĪBAS TIESĪBU AVOTI SATURS IEVADS...11 I. EIROPAS SAVIENĪBAS TIESĪBU AVOTI...15 1. Primārie tiesību akti...17 2. Kopienas noslēgtie starptautiskie līgumi...18 3. Atvasinātie tiesību akti...19 Regulas...19 Direktīvas...20

More information

Material Safety Data Sheet

Material Safety Data Sheet Material Safety Data Sheet Rebatch: Cold Process Soap Company Name Emergency Phone Number Section I: General Information Bramble Berry Bellingham, WA 98225 info@brambleberry.com www.brambleberry.com 1-877-627-7883

More information

Gada pārskats par gadu

Gada pārskats par gadu Gada pārskats par 2016. gadu Rīga Saturs Lpp. Informācija par sabiedrību... 3 Vadības ziņojums... 4 Peļņas vai zaudējumu aprēķins... 9 Bilance uz 2016.gada 31.decembri... 10 Aktīvs... 10 Pasīvs... 11 Naudas

More information

LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA KVALIFIKĀCIJAS DARBA IZSTRĀDĀŠANAS METODISKIE NORĀDĪJUMI

LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA KVALIFIKĀCIJAS DARBA IZSTRĀDĀŠANAS METODISKIE NORĀDĪJUMI LATVIJAS UNIVERSITĀTES P. STRADIŅA MEDICĪNAS KOLEDŽA KVALIFIKĀCIJAS DARBA IZSTRĀDĀŠANAS METODISKIE NORĀDĪJUMI JŪRMALA 2015 1. Koledžā noteiktā kvalifikācijas darba struktūra 2. Kvalifikācijas darba saturs

More information

GROHE POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world

GROHE POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world.com grohe.com Power&Soul Page 1 maximum vitalization in the morning EnJOy How do you like your shower? An invigorating burst of water to energize

More information

LATVIJAS REPUBLIKAS PASTAVIGA PĀRSTĀVNIECĪBĀ EIROPAS SAVIENĪBA PERMANENT REPRESENTATION OF THE REPUBLIC OF LATVIA TO THE EUROPEAN UNION

LATVIJAS REPUBLIKAS PASTAVIGA PĀRSTĀVNIECĪBĀ EIROPAS SAVIENĪBA PERMANENT REPRESENTATION OF THE REPUBLIC OF LATVIA TO THE EUROPEAN UNION Ref. Ares(2016)718319-10/02/2016 LATVIJAS REPUBLIKAS PASTAVIGA PĀRSTĀVNIECĪBĀ EIROPAS SAVIENĪBA PERMANENT REPRESENTATION OF THE REPUBLIC OF LATVIA TO THE EUROPEAN UNION 23, Avenue des Arts 1000 Bruxelles

More information

Your spa and the water

Your spa and the water Spa Care Guide There are numerous types of spas out there. Some spas are small, others are large, some have several jets, and others have few. Spas can be made from an assortment of materials, including

More information

LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBSARGS

LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBSARGS LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBSARGS Baznīcas iela 25, Rīga LV 1010; Tālr.: 67686768; Fakss: 67244074; E-pasts: tiesibsargs@tiesibsargs.lv Rīgā 2008.gada.septembrī Nr. Frakcijas Par cilvēka tiesībām vienotā

More information

Brewster's Order Guide Non-Coffee Products

Brewster's Order Guide Non-Coffee Products Page 1, Brewster's Non-Coffee Products Order Guide Brewster's Order Guide Non-Coffee Products COFFEE BEAN INTERNATIONAL 2181 NW Nicolai Street Portland, OR 97210-1884 (800) 877-0474 Fax: (503)225-9604

More information

GROHE POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world

GROHE POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world GROHE POwER&SOul PRObably the most innovative SHOwER in the world GROHE.cOm grohe.com GROHE Power&Soul Page 1 ENJOY GROHE How do you like your shower? An invigorating burst of water to energize and stimulate

More information

Administrācijas departamenta vadītāja amata vakance (pagaidu darbinieks, AD 12) Eiropas Patvēruma atbalsta birojā (EASO) ATSAUCE: EASO/2016/TA/022

Administrācijas departamenta vadītāja amata vakance (pagaidu darbinieks, AD 12) Eiropas Patvēruma atbalsta birojā (EASO) ATSAUCE: EASO/2016/TA/022 Administrācijas departamenta vadītāja amata vakance (pagaidu darbinieks, AD 12) Eiropas Patvēruma atbalsta birojā (EASO) ATSAUCE: EASO/2016/TA/022 Publikācija Ārējā Amata nosaukums Administrācijas departamenta

More information

Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 1. IDENTIFICATION. Finished Product- Consumer (Retail) Use Only 2. HAZARD IDENTIFICATION

Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 1. IDENTIFICATION. Finished Product- Consumer (Retail) Use Only 2. HAZARD IDENTIFICATION SAFETY DATA SHEET Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 Product Name 1. IDENTIFICATION Groomer s Edge - Euca-Leuca-Lime Product ID 116-1,8,16 Product Type Recommended Use Manufacturer

More information

Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 1. IDENTIFICATION. Finished Product- Consumer (Retail) Use Only 2. HAZARD IDENTIFICATION

Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 1. IDENTIFICATION. Finished Product- Consumer (Retail) Use Only 2. HAZARD IDENTIFICATION SAFETY DATA SHEET Issuing Date: 6/22/2015 Revision Date: 3/17/2016 Version: 1 Product Name 1. IDENTIFICATION Groomer s Edge - Dynamic Duo Product ID 112-1,8,16 Product Type Recommended Use Manufacturer

More information

CATÁLOGO PRODUCTOS CATÁLOGO PRODUTOS CATALOGUE DE PRODUITS PRODUCTS CATALOG

CATÁLOGO PRODUCTOS CATÁLOGO PRODUTOS CATALOGUE DE PRODUITS PRODUCTS CATALOG CATÁLOGO PRODUCTOS CATÁLOGO PRODUTOS CATALOGUE DE PRODUITS PRODUCTS CATALOG GEL DE BAÑO GEL DE BANHO GEL DE BAIN BATH & SHOWER Shower Gel Cereza&Fresa Shower Gel Cereja&Morango Gel de Bain Cerise et Fraise

More information

2014/0091 (COD) Priekšlikums EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES DIREKTĪVA. par papildpensijas kapitāla uzkrāšanas institūciju darbību un uzraudzību

2014/0091 (COD) Priekšlikums EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES DIREKTĪVA. par papildpensijas kapitāla uzkrāšanas institūciju darbību un uzraudzību EIROPAS KOMISIJA Briselē, 27.3.2014. COM(2014) 167 final 2014/0091 (COD) Priekšlikums EIROPAS PARLAMENTA UN PADOMES DIREKTĪVA par papildpensijas kapitāla uzkrāšanas institūciju darbību un uzraudzību (pārstrādāta

More information

1.40m. 1.20m. 1.00m cm cm cm cm. 0.00cm

1.40m. 1.20m. 1.00m cm cm cm cm. 0.00cm .40m.20m.00m 80.00cm 60.00cm 40.00cm 20.00cm 0.00cm 2 x 900mm gondola bay Monday, 30 May 206 Page #: Page #: 2 2 x 900mm gondola/wall bay Monday, 30 May 206 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 490 35 36

More information

Safety Data Sheet. Product: BUBBLE BATH. SDS Date: 07/23/2015 Product Name: 1. Identification. 2. Hazards Identification BUBBLE BATH

Safety Data Sheet. Product: BUBBLE BATH. SDS Date: 07/23/2015 Product Name: 1. Identification. 2. Hazards Identification BUBBLE BATH Sayfa 1 / 8 SDS Date: 07/23/2015 Product Name: BUBBLE BATH 1. Identification Manufacturer or Supplier: Delta Brands Inc. 1890 Palmer Avenue Larchmont 10538 New York Tel: +914 833 17 00 For Product Information/Emergency:

More information

LATVIJAS VALSTS PARĀDA ANALĪZE LAIKA PERIODĀ NO LĪDZ GADAM

LATVIJAS VALSTS PARĀDA ANALĪZE LAIKA PERIODĀ NO LĪDZ GADAM Jūlija Oboļeviča Daugavpils Universitāte, Latvija LATVIJAS VALSTS PARĀDA ANALĪZE LAIKA PERIODĀ NO 2002. LĪDZ 2010. GADAM Abstract The analysis of the Latvian government debt for the period from 2002 to

More information

ATSKAITE Latvijas un Baltijas empiontam alpnism. Par uzkpšanu virsotn Kjerag (1087 m) Vårløsning maršruts, 6 (NOR)

ATSKAITE Latvijas un Baltijas empiontam alpnism. Par uzkpšanu virsotn Kjerag (1087 m) Vårløsning maršruts, 6 (NOR) ATSKAITE Latvijas un Baltijas empiontam alpnism Par uzkpšanu virsotn Kjerag (1087 m) Vårløsning maršruts, 6 (NOR) REPORT for Championships of Mountaineering of Latvia and Baltic's States about summiting

More information

Golfa noteikumi. Apstiprināti R&A Rules Limited un ASV Golfa asociācijā. 32. izdevums Spēkā no gada 1. janvāra

Golfa noteikumi. Apstiprināti R&A Rules Limited un ASV Golfa asociācijā. 32. izdevums Spēkā no gada 1. janvāra Golfa noteikumi Apstiprināti R&A Rules Limited un ASV Golfa asociācijā 32. izdevums Spēkā no 2012. gada 1. janvāra 2011 R&A Rules Limited un ASV Golfa asociācija Visas tiesības aizsargātas 2 Saturs Saturs

More information

MGC PRODUCT NEWS JAVA CLASSICS COFFEE COSTA RICAN. 40 / 2 oz. #66007 SAVE $5.00 *66007* JAVA COFFEE EL SALVADOR EL TIGRE. 40 / 2 oz.

MGC PRODUCT NEWS JAVA CLASSICS COFFEE COSTA RICAN. 40 / 2 oz. #66007 SAVE $5.00 *66007* JAVA COFFEE EL SALVADOR EL TIGRE. 40 / 2 oz. MGC PRODUCT NEWS SEPTEMBER 2016 Great SAVINGS on Coffee s of the World JAVA CLASSICS COFFEE COLOMBIAN 40 / 2 oz. #66010 SAVE $5.00 *66010* JAVA CLASSICS COFFEE AFRICAN SUNRISE 40 / 2 oz. #66005 SAVE $5.00

More information

Zane VINCĒVIČA-GAILE Ģederts IEVIŅŠ Karina STANKEVIČA Māris KĻAVIŅŠ Daina ŽAGATA

Zane VINCĒVIČA-GAILE Ģederts IEVIŅŠ Karina STANKEVIČA Māris KĻAVIŅŠ Daina ŽAGATA Zane VINCĒVIČA-GAILE Ģederts IEVIŅŠ Karina STANKEVIČA Māris KĻAVIŅŠ Daina ŽAGATA Enerģijas ražošana no biomasas (atjaunojamais energoresurss) Biomasas sadegšanas atkritumprodukti pelni un bioogle Pelnu

More information

Valsts teātru finansēšanas modeļa izstrāde

Valsts teātru finansēšanas modeļa izstrāde LATVIJAS ZINĀTŅU AKADĒMIJAS EKONOMIKAS INSTITŪTS Bezpeļņas organizācija sabiedrība ar ierobežotu atbildību, reģ.nr. 40003324342 Akadēmijas laukums 1, LV-1050, Rīga, Latvija; tel.7222830, fax/tel 7820608,

More information

un Amatiera statusa noteikumi

un Amatiera statusa noteikumi Golfa noteikumi un Amatiera statusa noteikumi Spēkā no 2016. gada janvāra Spēlē bumbiņu tās atrašanās pozīcijā, Spēlē laukumā, kāds tas ir, Un, ja tas nav iespējams, Dari to, kas ir taisnīgi. Bet, lai

More information

SECTION I - PRODUCT IDENTIFICATION. Botanical Name: Citrus bergamia

SECTION I - PRODUCT IDENTIFICATION. Botanical Name: Citrus bergamia SECTION I - PRODUCT IDENTIFICATION Product name Bergamot, Essential Oil Synonyms and other names Botanical Name: Citrus bergamia Recommended uses Bergamot Essential Oil has a number of wide-ranging applications

More information

NAME: COCONUT OIL SDS NO. 1961

NAME: COCONUT OIL SDS NO. 1961 Revised: 5/23/16 SAFETY DATA SHEET Page 1 of 5 Humco Holding Group, Inc. 7400 Alumax Dr Texarkana TX 75501 USA 800-662-3435 cs@humco.com www.humco.com 24-Hour Emergency Number (CHEMTREC) USA- 800-424-9300

More information

METODISKIE NORĀDĪJUMI PATSTĀVĪGO UN PĒTNIECISKO STUDIJU DARBU IZSTRĀDĀŠANAI UN AIZSTĀVĒŠANAI

METODISKIE NORĀDĪJUMI PATSTĀVĪGO UN PĒTNIECISKO STUDIJU DARBU IZSTRĀDĀŠANAI UN AIZSTĀVĒŠANAI APSTIPRINĀTS ar Banku augstskolas 07.10.2015.Rektora rīkojumu Nr.27-2/068 METODISKIE NORĀDĪJUMI PATSTĀVĪGO UN PĒTNIECISKO STUDIJU DARBU IZSTRĀDĀŠANAI UN AIZSTĀVĒŠANAI Rīga 2015 Saturs 1. Vispārīgie norādījumi.

More information

The Bench Press. G y m R a t F i t n e s s. Newsletter Spotlight. Gym News

The Bench Press. G y m R a t F i t n e s s. Newsletter Spotlight. Gym News Gym News The saying in Missouri is, if you don t like the weather stick around, it will change. So goes the weather as of late around here. Raining every day for a week or two then on to 95+ degree heat.

More information

APSTIPRINĀTS: Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Domes sēdē lēmums nr Vispārīgie noteikumi

APSTIPRINĀTS: Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Domes sēdē lēmums nr Vispārīgie noteikumi APSTIPRINĀTS: Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes Domes 15.03.2010. sēdē lēmums nr. 11 NOLIKUMS PAR NOSLĒGUMA DARBA ĢEOGRĀFIJĀ, ĢEOLOĢIJĀ, VIDES ZINĀTNĒ, TELPISKAJĀ PLĀNOŠANĀ UN SKOLOTĀJU PROFESIONĀLAJĀS

More information

Table 3A Major Destinations for California Agricultural Exports, 2012 and ,2 in alphabetical order

Table 3A Major Destinations for California Agricultural Exports, 2012 and ,2 in alphabetical order Table 3A Major Destinations for California Agricultural Exports, 2012 and 2013 1,2 in alphabetical order Commodities 1 and Destinations Percent of Total by Destination Almonds (1) 2012 2013 European Union

More information

JASMINE'S Serving Size Calories

JASMINE'S Serving Size Calories DAGWOOD'S Serving Size Calories Sat Trans Club 1 each 525 24 266 32 8 0 71 2730 34 3 7 Beef & Cheddar 1 each 583 28 284 33 9 0 73 2646 45 4 5 Gourmet Cheese 1 each 704 26 397 46 17 0 79 2409 47 4 6 Ham

More information

TIME FOR SOMETHING HOT!

TIME FOR SOMETHING HOT! MGC PRODUCT NEWS february 2018 TIME FOR SOMETHING HOT! Ask your Sales Rep about the MGC HOT FOOD and BEVERAGE Programs! Find great savings on Candy products on pages 2-5 Find great savings on Snack items

More information

Pielikumā ir pievienots dokuments COM(2016) 552 final/2 - ANNEX 2. Pielikumā: COM(2016) 552 final/2 - ANNEX /16 ADD 2 REV 1 tr DGE 2A

Pielikumā ir pievienots dokuments COM(2016) 552 final/2 - ANNEX 2. Pielikumā: COM(2016) 552 final/2 - ANNEX /16 ADD 2 REV 1 tr DGE 2A Eiropas Savienības Padome Briselē, 2017. gada 17. maijā (OR. en) Starpiestāžu lieta: 2011/0103 (NLE) 11984/16 ADD 2 REV 1 AVIATION 174 USA 51 RELEX 722 PRIEKŠLIKUMS K-jas dok. Nr.: COM(2016) 552 final/2

More information

PROTEIN *100% OF PROTEIN FROM WHEY

PROTEIN *100% OF PROTEIN FROM WHEY 513363 TIRAMISU WHITE CHOCOLATE RUM MELON CHOCOLATE MINT liquid. Best time to use is after a workout. Use this product in conjunction with food as part of a healthy, balanced diet, not as THIS PRODUCT

More information

Dept. 7 Food Preservation (Adults only) Chairman - Sharp County

Dept. 7 Food Preservation (Adults only) Chairman - Sharp County Dept. 7 Food Preservation (Adults only) Chairman - Sharp County 1. All entries must have been preserved within the previous 12 months and can only be entered once. 2. For judging and safety reasons jars

More information

SOCIĀLĀS APRŪPES NAMA SELGA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS

SOCIĀLĀS APRŪPES NAMA SELGA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS 2017 SIA "AC Konsultācijas" SOCIĀLĀS APRŪPES NAMA SELGA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS Pasūtītājs: Kurzemes plānošanas reģions, Avotu iela 12, Saldus, LV-3801 Izpildītājs: SIA "AC Konsultācijas", Balasta dambis

More information

NAME: FLAVOR SWEET SDS NO. 0090

NAME: FLAVOR SWEET SDS NO. 0090 Revised: 5/23/2016 SAFETY DATA SHEET Page 1 of 5 Humco Holding Group, Inc. 7400 Alumax Dr Texarkana TX 75501 USA 800-662-3435 cs@humco.com www.humco.com 24-Hour Emergency Number (CHEMTREC) USA- 800-424-9300

More information

Merry Christmas and Happy New Year!

Merry Christmas and Happy New Year! MGC PRODUCT NEWS December 2017 Merry Christmas and Happy New Year! Have you received this? If so, please provide a copy to MGC by January 1, 2018. If you need more information, call 804.371.0730 or email

More information

Tiesību attīstība nemantiskā kaitējuma jomā

Tiesību attīstība nemantiskā kaitējuma jomā Jurista Vārds Izdruka no 09.12.2013 11:48 http://www.juristavards.lv/?menu=doc&id=262486 Nr.49 (800) Otrdiena, 2013. gada 3. decembris Skaidrojumi. Viedokļi Tiesību attīstība nemantiskā kaitējuma jomā

More information

NAME: BAY RUM SDS NO. 0201

NAME: BAY RUM SDS NO. 0201 Revised: 05/23/16 SAFETY DATA SHEET Page 1 of 5 Humco Holding Group, Inc. 7400 Alumax Dr Texarkana TX 75501 USA 800-662-3435 cs@humco.com www.humco.com 24-Hour Emergency Number (CHEMTREC) USA- 800-424-9300

More information

Safety Data Sheet. Section 1: Product and Company Information. Section 2: Hazards Identification

Safety Data Sheet. Section 1: Product and Company Information. Section 2: Hazards Identification Product Information Safety Data Sheet Section 1: Product and Company Information Product Name Reishi Mushroom P.E. Product Code GF-REM4R1 Botanical Name Ganoderma Lucidium Part Used Fruit tops Shelf Life

More information

Baby Foods Babyfood, yogurt, whole milk, with fruit, multigrain ce 5 very good effect Babyfood, green beans, dices, toddler 1 good effect

Baby Foods Babyfood, yogurt, whole milk, with fruit, multigrain ce 5 very good effect Babyfood, green beans, dices, toddler 1 good effect Baby Foods 03956 Babyfood, yogurt, whole milk, with fruit, multigrain ce 5 very good effect 03093 Babyfood, green beans, dices, toddler 1 good effect 03010 Babyfood, meat, lamb, strained 1 OK effect 03092

More information

INTEGRĒTĀS PRIMĀRĀ IEPAKOJUMA ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANAS SISTĒMAS MODELIS

INTEGRĒTĀS PRIMĀRĀ IEPAKOJUMA ATKRITUMU APSAIMNIEKOŠANAS SISTĒMAS MODELIS RĪGAS TEHNISKĀ UNIVERSITĀTE Enerģētikas un elektrotehnikas fakultāte Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts Elīna DĀCE Doktora studiju programmas Vides zinātne doktorante INTEGRĒTĀS PRIMĀRĀ IEPAKOJUMA

More information

STRAZDES BĒRNU NAMA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS

STRAZDES BĒRNU NAMA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS , 2017 SIA "AC Konsultācijas" STRAZDES BĒRNU NAMA REORGANIZĀCIJAS PLĀNS Pasūtītājs: Kurzemes plānošanas reģions, Avotu iela 12, Saldus, LV-3801 Izpildītājs: SIA "AC Konsultācijas", Balasta dambis 70a-1,

More information

III REVĪZIJAS PALĀTA

III REVĪZIJAS PALĀTA 17.8.2018. Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis C 291/1 III (Sagatavošanā esoši tiesību akti) REVĪZIJAS PALĀTA ATZINUMS Nr. 1/2018 (saskaņā ar LESD 322. panta 1. punkta a) apakšpunktu) attiecībā uz

More information

Paziņošanas par cesiju juridiskā nozīme Legal significance of notification of the assignment

Paziņošanas par cesiju juridiskā nozīme Legal significance of notification of the assignment Juridiskā zinātne / Law, No. 8, 2015 pp. 241 259 Paziņošanas par cesiju juridiskā nozīme Legal significance of notification of the assignment Dr. iur. Erlens Kalniņš LU Juridiskā fakultāte Civiltiesisko

More information

PADOMES SANĀKSMES PROTOKOLĀ IEKĻAUJAMĀS DEKLARĀCIJAS. Deklarācija par 13. b pantā minētā atbalsta īstenošanu blakusproduktu destilēšanai

PADOMES SANĀKSMES PROTOKOLĀ IEKĻAUJAMĀS DEKLARĀCIJAS. Deklarācija par 13. b pantā minētā atbalsta īstenošanu blakusproduktu destilēšanai EIROPAS SAVIENĪBAS PADOME Briselē, 2008. gada 23. aprīlī (OR. en,fr) Starpiestāžu lieta: 2007/0138 (CNS) 8317/08 ADD 1 AGRIORG 34 AGRIFIN 16 WTO 60 "A" PUNKTA PIEZĪMES PAPILDINĀJUMS Sūtītājs: Īpašā lauksaimniecības

More information

GROZĪJUMI Nr LV Vienoti daudzveidībā LV 2013/0165(COD) Ziņojuma projekts Olga Sehnalová (PE v01-00)

GROZĪJUMI Nr LV Vienoti daudzveidībā LV 2013/0165(COD) Ziņojuma projekts Olga Sehnalová (PE v01-00) EIROPAS PARLAMENTS 2009-2014 Iekšējā tirgus un patērētāju aizsardzības komiteja 15.11.2013 2013/0165(COD) GROZĪJUMI Nr. 34-123 Ziņojuma projekts Olga Sehnalová (PE521.605v01-00) par priekšlikumu Eiropas

More information

Individuālā ieguldītāja ceļvedis MiFID nosacījumos

Individuālā ieguldītāja ceļvedis MiFID nosacījumos Individuālā ieguldītāja ceļvedis MiFID nosacījumos Ieguldījumi finanšu instrumentos Šis ceļvedis ir Eiropas Vērtspapīru regulatoru komitejas (Committee of European Securities Regulators) MiFID 3. līmeņa

More information

DEODORANT 4 FT. SECTION (HIGH PROFILE)

DEODORANT 4 FT. SECTION (HIGH PROFILE) HQ DeCA PLANOGRAM EUROPE Shelf: 1 Shelf: 2 Shelf: 3 Shelf: 4 Shelf: 5 Shelf: 6 Shelf: 7 9.12 in 5 in Shelf: 8 BASE 4 ft 1 in Left-right 6 OCTOBER 2015 Europe Deodorant 4 FT Class D Stores.psa HQ DeCA/MBU

More information

Nr Iestāde: Finanšu ministrija Struktūrvienība: Eiropas Savienības fondu vadības sistēmas departaments Sagatavoja: Ieviešanas sistēmas nodaļa

Nr Iestāde: Finanšu ministrija Struktūrvienība: Eiropas Savienības fondu vadības sistēmas departaments Sagatavoja: Ieviešanas sistēmas nodaļa 1 no 3 Nr.10.11 Vadlīnijas ziņošanai par ieviešanā konstatētajām neatbilstībām un neatbilstoši 1 2 no 3 Satura rādītājs I Vispārīgie jautājumi 1. Vispārīgi jautājumi.. 2. Saistītie normatīvie akti... 3

More information

Price List. Beldi Black Soap Hammam Ritual (50 mins) North African Rhassoul Wrap Hammam Ritual (80 mins) Turkish Hammam (50 mins)

Price List. Beldi Black Soap Hammam Ritual (50 mins) North African Rhassoul Wrap Hammam Ritual (80 mins) Turkish Hammam (50 mins) Emerald Palace Kempinski Dubai Price List Rituals from Middle East Beldi Black Soap Hammam Ritual (50 mins) North African Rhassoul Wrap Hammam Ritual (80 mins) Relaxing North African Massage Ritual (1h50

More information

Mango Butter Safety Data Sheet

Mango Butter Safety Data Sheet Mango Butter Safety Data Sheet SECTION 1: Identification of the substance/mixture and of the company/undertaking 1.1 Product name: Mango Butter 1.2 Product code: 301-234X 1.3 Supplier: Majestic Mountain

More information

Product No: PW-12 Date: Jul., 6, 2010 Date of revision: Producer/supplier: Sakura Color Products Corp.

Product No: PW-12 Date: Jul., 6, 2010 Date of revision: Producer/supplier: Sakura Color Products Corp. EC-Safety Data Sheet page 1 from 6 1 Identification of the substance / preparation and of the company / undertaking 1.1 Identification of the substance or preparation: Trade name: Sakura Poster Color in

More information

INTERNETA NOZARE CIPAROS

INTERNETA NOZARE CIPAROS 2018 INTERNETA NOZARE CIPAROS Share of fixed broadband subscriptions >= 100 Mbps Advertised download speed Jun 2017 70 60 50 Latvia 54.9% Percentage of fixed broadband subscriptions Time-period: June

More information

Hot Tea. Cappuccino and Cocoa. Warm up to Fall with MGC Hot Beverage Programs! Contact your sales rep to learn more about MGC Beverage Programs!

Hot Tea. Cappuccino and Cocoa. Warm up to Fall with MGC Hot Beverage Programs! Contact your sales rep to learn more about MGC Beverage Programs! MGC PRODUCT NEWS OCTOBER 2017 Warm up to Fall with MGC Hot Beverage Programs! Cappuccino and Cocoa Hot Tea Contact your sales rep to learn more about MGC Beverage Programs! Visit us online at www.merchants-grocery.com

More information

Be Ready, Summer is Coming!

Be Ready, Summer is Coming! MGC PRODUCT NEWS MAY 2018 Be Ready, Summer is Coming! The Season of Picnicing and Grilling See Page 11 to register to attend the trade show! 2018 Pathways to Paradise Sponsors TOBACCO SWISHER SWEETS PEACH

More information

MATERIAL SAFETY DATA SHEET

MATERIAL SAFETY DATA SHEET Section 1. Product and Company Identification Product Name: Clean + Easy Wax Refills - Sensitive Formula DATE: 4/12/2010 Formula: 30-1902 REV. 00 Item#: Manufacturer: 41212, 41231, 41232, 41233 American

More information

THE BOOK OF SLIMES SLIME CO CATALOGUE

THE BOOK OF SLIMES SLIME CO CATALOGUE THE BOOK OF SLIMES SLIME CO. 2017 CATALOGUE 4 oz. Slimes...$5.00 8 oz. Slimes...$10.00 All slimes are available in both sizes. Alphabet slime (Clear slime with letter charms) Anchor slime (Metallic silver

More information

Awake to paradise...

Awake to paradise... Awake to paradise... Follow your sense of adventure Imagine fine golden sand under your feet. The sound of surf and rustling palm leaves fills your ears. A tangerine sunset lights the sky. This natural

More information

Finanšu korekcijas apjoma noteikšana

Finanšu korekcijas apjoma noteikšana 2.pielikums apjoma noteikšana Proporcionālo finanšu korekciju saskaņā ar vadlīnijām par finanšu korekciju piemērošanu piemēro, ja, pieņemot lēmumu par iespējamās neatbilstības konstatēšanu vai lēmumu par

More information

1. SDS Lavender 40/42, France p1

1. SDS Lavender 40/42, France p1 ! Sleep No. 91!!! A Blend of: Lavender, Tangerine, Marjoram, Ylang Ylang 1. SDS Lavender 40/42, France p1 Safety Data Sheet 1. IDENTIFICATION OF SUBSTANCE/PREPARATION & COMPANY. PRODUCT NAME: LAVENDER

More information

Safety Data Sheet. Lime Hydrosol. INCI Name: Citrus latifolia ''Bearrs" (Lime) Water. Not Applicable. Non-classified. Not Applicable.

Safety Data Sheet. Lime Hydrosol. INCI Name: Citrus latifolia ''Bearrs (Lime) Water. Not Applicable. Non-classified. Not Applicable. Section 1: Company and Product Identification Product Name: INCI Name: Citrus latifolia ''Bearrs" (Lime) Water Material Uses: Active ingredient in cosmetic and personal care applications. Restrictions

More information

ĢIMEŅU RITEŅBRAUKŠANAS STAFETES PROJEKTA IZSTRĀDE SPORTA NOZARES BIEDRĪBĀ

ĢIMEŅU RITEŅBRAUKŠANAS STAFETES PROJEKTA IZSTRĀDE SPORTA NOZARES BIEDRĪBĀ Alberta koledža Izklaides industrijas vadība un producēšana Producēšana sporta nozarē ZANE BEDNOSTINA Kvalifikācijas darbs ĢIMEŅU RITEŅBRAUKŠANAS STAFETES PROJEKTA IZSTRĀDE SPORTA NOZARES BIEDRĪBĀ Rīga-2014

More information

7. No food coloring allowed unless recipe calls for it. If used, attach recipe to jar.

7. No food coloring allowed unless recipe calls for it. If used, attach recipe to jar. Dept. 7 Food Preservation 1. All canned food must be in standard quart or pint jars with 2-piece lid with the exception of fish, jams, jellies, preserves, and salsa. Fish, cream style corn, and pimentos

More information

KOMISIJAS DIENESTU DARBA DOKUMENTS. Ziņojums

KOMISIJAS DIENESTU DARBA DOKUMENTS. Ziņojums EIROPAS KOMISIJA Briselē, 13.1.2015. SWD(2015) 3 final KOMISIJAS DIENESTU DARBA DOKUMENTS Ziņojums Sabiedriskā apspriešana tiešsaistē par ieguldījumu aizsardzību un ieguldītāju un valsts strīdu izšķiršanu

More information

Safety Data Sheet. Date prepared: Jan 25, 2016 Revision: Product and Company Identification

Safety Data Sheet. Date prepared: Jan 25, 2016 Revision: Product and Company Identification 1. Product and Company Identification Product Name: HYDRO KLEEN HAND SANITIZER Synonyms: None Recommended Use: HAND SANITIZER Uses Advised Against: No information available Supplier information: Productive

More information

THRIVE Product Detail Document

THRIVE Product Detail Document Product Detail Sheet - Updated July 24, 2013 4:00 PM pg. 1 THRIVE EXPRESS Baked Potato Cheese Soup N/A N/A N/A 4 N/A 5 yrs. N/A NG USA Broccoli Cheese Soup N/A N/A N/A 4 N/A 5 yrs. N/A NG + USA Chili Lime

More information

Safety Data Sheet 3% U.S.P HYDROGEN PEROXIDE

Safety Data Sheet 3% U.S.P HYDROGEN PEROXIDE Safety Data Sheet 3% U.S.P HYDROGEN PEROXIDE Section 1. Identification Product Identifier Synonyms Manufacturer Stock Numbers Recommended use Uses advised against Manufacturer Contact Address 3% U.S.P

More information

Starptautiskais plenērs Daugavpilī Marks Rotko gada septembris, Daugavpils

Starptautiskais plenērs Daugavpilī Marks Rotko gada septembris, Daugavpils Starptautiskais plenērs Daugavpilī Marks Rotko 2005 2005. gada 14. 25. septembris, Daugavpils 1. Ilgvars Zalāns - Latvija 2. Valda Meţbārde - Latvija 3. Elga Grīnvalde - Latvija 4. Ieva Rupenheite - Latvija

More information

Williams (HS) Limited Sage House, Bowden Hey Road Chapel en le frith, High Peak SK23 0QZ Tel: Fax:

Williams (HS) Limited Sage House, Bowden Hey Road Chapel en le frith, High Peak SK23 0QZ Tel: Fax: Williams (HS) Limited Sage House, Bowden Hey Road Chapel en le frith, High Peak SK23 0QZ Tel: 01298 813001 Fax: 01298 813015 Material Safety Data Sheet Product Name: Home Fragrance Vanilla Diffuser Refill

More information

MATERIAL SAFETY DATA SHEET

MATERIAL SAFETY DATA SHEET Section 1. Product and Company Identification Product Name: Clubman Pinaud After Shave Lotion DATE: 4/13/2009 Formula: 30-4110 REV. Rev.01 Item#: Manufacturer: 403400, 403000, 403200, 625016 American International

More information

MATERIAL SAFETY DATA SHEET

MATERIAL SAFETY DATA SHEET Section 1. Product and Company Identification Product Name: Gena Pedi Soft Foot & Leg Lotion DATE: 6/1/2007 Formula: 30-5446 REV. NEW Item#: Manufacturer: 02103-N, 02104-N, 02105-N American International

More information